Acasă / Economie / Regina Maria a investit de la începutul anului peste 2 milioane de euro în extinderea reţelei. “Avem în continuare apetit pentru achiziţii”

Regina Maria a investit de la începutul anului peste 2 milioane de euro în extinderea reţelei. “Avem în continuare apetit pentru achiziţii”

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat în luna februarie Policlinica Victoria, aflată în imediata apropiere a Pieței Victoria, are în plan deschiderea unei noi unități medicale în Dorobanți, după ce a preluat, în prima parte a anului, un centru medical din Ploiești și o clinică bucureșteană.

Este vorba de centrul Al-Medica Berlin din Ploiești precum și de clinica IXIA Medica, care deservește o zonă importantă din estul Bucureștiului. Investiția totală depășește 2 milioane de euro, precizeză un comunicat al companiei care, anul trecut, și-a mărit portofoliul cu șase centre medicale în Pitești, Craiova, Târgu Mureș și Timișoara.

”2016 a fost, pentru Regina Maria, un an al tranzacțiilor. Doar prin intrarea în Rețea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacții de pe piața serviciilor medicale private. În ultimii ani, Regina Maria a fost implicată în 13 tranzacții cu preluare integrală a altor jucători, precum și în 3 tranzacții care au vizat schimbarea acționariatului companiei – cele mai mari din piața serviciilor medicale. Avem în continuare apetit pentru achiziții, ne uităm la mai multe deal-uri și suntem deschiși către alte oportunități de extindere. Analizăm toate posibilele achiziții cu cea mai mare seriozitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Rețeaua Regina Maria deține în prezent 14 policlinici în Capitală, iar pentru perioada imediat următoare furnizorul pregătește inaugurarea celei de-a 15-a locații din București, o policlinică în zona Dorobanți.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Un producător de mobilă din Satu Mare, care externalizează majoritatea operaţiunilor de producţie, mizează pe afaceri de 2 milioane de euro

Un om de afaceri din Satu Mare, Egei Attila, a grupat sub umbrela companiei pe …