Acasă / Sport / Fotbal / Reacţia lui Contra după debutul victorios pe banca lui Dinamo. Ce le-a spus jucătorilor la pauză, de ce l-a lăsat în afara lotului pe prietenul lui Mutu şi cum a comentat ultimul transfer reuşit

Reacţia lui Contra după debutul victorios pe banca lui Dinamo. Ce le-a spus jucătorilor la pauză, de ce l-a lăsat în afara lotului pe prietenul lui Mutu şi cum a comentat ultimul transfer reuşit

Revenirea lui Cosmin Contra la Dinamo după 18 ani a însemnat un succes pe Arena Naţională cu FC Botoşani, 1-0, meci în urma căruia “câinii” păstrează şanse pentru calificarea în play-off.

Iar finalul partidei l-a găsit pe “Guriţă” explicând motivele pentru care l-a lăsat pe Ceccarelli în afara lotului, vorbind despre transferul lui Cerniauskas, dar şi despre importanţa celor trei puncte obţinute luni seară: “Nu mă aşteptam să fie aşa greu. Adversarii au pus pericol pe benzi, sunt foarte bine organizaţi. Botoşaniul a făcut un meci foarte bun, îi felicit, au o echipă bună. Sunt doar de trei zile, n-am reuşit să fac prea mult, am vrut să aduc un suflu nou.

Aveam nevoie mare de aceste trei puncte, să ne liniştim puţin. Leo Grozavu a pregătit foarte bine meciul, ne-au dominat la început de joc, cu un presing agresiv. Ne-au surprins puţin, iar moralul jucătorilor. La pauză am schimbat din 4-2-3-1 în 4-3-3 şi le-am spus să fie mai curajoşi, că nu avem nimic de pierdut şi trebuia să câştigăm. Dacă facem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut astăzi în apărare, sunt sigur că Craiova nu ne va ierta.

Cerniauskas cunoaşte Dinamo, cunoaşte limba română, este cea mai bună alegere.

Aveam nevoie de victorie şi am pus pe bancă toţi jucătorii de atac pe care îi aveam în lot. Eu aşa fac mereu în astfel de situaţii, pun cât mai puţini jucători de apărare ca rezerve”, a spus Contra, la Digi Sport.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Dinamo Bucureşti – FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a câştigat, luni, meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-0, …