Acasă / Politica / PMP a început reorganizarea formațiunii – Colegiul Național a fost convocat pe 3 martie

PMP a început reorganizarea formațiunii – Colegiul Național a fost convocat pe 3 martie

Consiliul Executiv Național al PMP a decis, în ședința de luni, convocarea Colegiulu Național la începutul lunii martie, întrunire în care se vor stabili viitoarele acțiuni ale partidului.

“Prioritate pentru noi reprezintă alegerile locale în fiecare organizație județeană, să avem filiale legal constituite cu legitimitate necesară pentru a-și pune în aplicare obiectivele. De altfel, regulamentul nostru intern a fost mult îmbunătățit. Săptămâna viitoare, Consiliul Executiv Național de azi a convocat Colegiul Național pe care îl vom avea pe 3 martie la Brașov unde vor participa toți președinții de filale, toți parlamentarii și membrii Colegiului Național. Va fi o ședință extrem de utilă pentru a pregăti viitoarele acțiuni pe care urmează să le aibă partidul. De altfel, la nivel de grupuri parlamentare am stabilit priorități legislative pe care le vom stabili în orele următoare și cred că partidul a intrat într-o nouă etapă după ce am intrat în Parlament și se simte o nouă dinamică în partid. Am vizitat în weekend mai multe filiale din țară și acest lucru ne dă speranțe că avem suficiente resurse pentrua duce mai departe această linie politică pe care o avem. Vom fi o voce auzită în continuare în pelnul Parlamentului, atât la Senat cât și la Cameră și ne vom face rolul de partid de opoziție”, a declarat președintele executiv al PMP Eugen Tomac.

Un congres al partidulu va fi organizat, cel mai probabil, în toamnă.

“Intrăm într-un calendar de organizare de alegeri de jos până sus. În această primăvară, cu siguranță, tot ce înseamnă comune, municipii, vom avea, probabil la nivel de județ, aproape toate județele trecând printr-o precesiune normală de alegeri într-un partid și în partea a doua a anului, cu siguranță, vom discuta și despre un congres”, a declarat deputatul Valeriu Steriu.

Un alt obiectiv al PMP este reducerea numărului de parlamentari

“Esențial pentru noi este ca inițiativele pe care le va promova partidul de acum încolo vor fi inițiative în care credem și pe care le vom susține și public și în Parlament pentru că ați văzut săptămâna trecută după ani de dezbateri în care cetățenii au cerut 300 de parlamentari, totuși partidele vechi au făcut front comun și au votat împotriva inițiativei în ceea ce privește reducerea numărului de parlamentari la 300, ori pentru Partidul Mișcarea Populară acest obiectiv politic va rămâne o prioritate și în continuare. parlamentari”, a mai declarat Eugen Tomac.

 

Sursa  :  Mediafax

ULTIMA ORĂ

PSD a contestat din nou sistemul de vot electronic şi a cerut reluarea votului în Camera Deputaţilor

PSD a contestat, marţi, în şedinţa de plen, funcţionarea sistemului electronic de vot abia reintrodus …