Acasă / Economie / Omniasig: Până vineri 88 de turiști ai agenției Fun Trip au solicitat despăgubiri

Omniasig: Până vineri 88 de turiști ai agenției Fun Trip au solicitat despăgubiri

Compania Omniasig, asiguratorul agenţiei de turism Fun Trip, care nu şi-a mai îndeplinit obligaţiile faţă de clienţii care îşi achitaseră serviciile turistice, a precizat, pentru MEDIAFAX, că a primit până vineri 88 de cereri de despăgubire.

“De la apariția stării de insolvabilitate a agenției de turism Fun Trip și până vineri, 17 februarie, am înregistrat 88 de cereri de despăgubire.Conform procedurilor, urmează completarea tuturor dosarelor de daună cu documentele justificative pentru a putea acorda în cel mai scurt timp despăgubirile”, au precizat, la solicitarea MEDIAFAX, reprezentanții companiei Omniasig.

Polița de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilității sau falimentului agenției de turism este valabilă în perioada 03.03.2016 -02.03.2017, suma asigurată fiind de 50.000 dolari americani,în conformitate cu prevederile legale.

Obiectul poliței de asigurare este acoperirea de către asigurator a riscului de neplată a debitului pe care îl are asiguratul față de turiști (beneficiarii asigurării), cauzat de neexecutarea integrală sau parțială a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice încheiate cu aceștia, în cazul insolvabilității sau falimentului asiguratului.

“Persoanele păgubite care nu au notificat încă daunele vor trebui să contacteze Omniasig la numărul 021-9669 pentru avizarea lor și pentru întocmirea dosarelor de daună și completarea acestora cu documentele justificative necesare”, arată reprezentanții companiei de asigurare.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Un producător de mobilă din Satu Mare, care externalizează majoritatea operaţiunilor de producţie, mizează pe afaceri de 2 milioane de euro

Un om de afaceri din Satu Mare, Egei Attila, a grupat sub umbrela companiei pe …