Acasă / Sport / Fotbal / Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare cu Dinamo Bucureşti, scor 0-1, că jucătorii săi au evoluat mai bine decât adversarii, dar au arătat carenţe în privinţa concretizării ocaziilor de gol.

În etapa a 24-a din Liga 1, Sergiu Hanca a înscris singurul gol al partidei de pe Arena Naţională, în minutul 70.

“Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care cred că ne-a fost inferioară. Din păcate, ne-a lipsit finalizarea. Asta înseamnă calitatea, dar pe jucătorul de calitate trebuie să-l plăteşti mai bine. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, suntem dezamăgiti că n-au reuşit mai mult. Dacă am fi reuşit să marcăm primii, cred că ar fi fost foarte greu pentru Dinamo. Buş a avut două situaţii foarte mari de gol, nu a fost inspirat, ar fi trebuit să marcheze măcar un gol. De aproape două săptămâni, noi nu am făcut antrenamente pe un teren de dimensiuni normale, aşa că a fost o presiune foarte mare pe Arena Naţională. Ar fi fost un bonus calificarea în play-off, dar nu ne vom preda. Vom da totul să câştigăm cât mai multe puncte în continuare”, a declarat Grozavu după meci, pentru Dolce Sport.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani ocupă poziţia a opta în clasament, cu 29 de puncte, la şase lungimi de ultima poziţie eligibilă pentru play-off.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Dinamo Bucureşti – FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a câştigat, luni, meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-0, …