Acasă / Sport / Handbal / Ioan Palko, fost jucător şi antrenor al clubului de handbal Minaur Baia Mare, a încetat din viaţă

Ioan Palko, fost jucător şi antrenor al clubului de handbal Minaur Baia Mare, a încetat din viaţă

Federaţia Română de Handbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, trecerea în nefiinţă a lui Ioan Palko, fost jucător şi antrenor al clubului Minaur Baia Mare, în vârstă de 70 de ani.

Ioan Palko a jucat pentru Minaur în a doua jumătate a anilor ’70, făcând parte din prima generație de handbaliști care au îmbrăcat tricoul primului club de handbal din România.

Cu Ioan Palko pe banca tehnică, CSM Satu Mare a promovat în Liga Naţională în sezonul 2008-2009 şi a evoluat trei ani în prima ligă. CSM Satu Mare a fost ultimul club la care şi-a desfăşurat activitatea de antrenor în handbal.

Ioan Palko a trecut prin momente delicate în ultimii ani, din cauza anevrismului pelvian de care suferea, având artera femurală mărită de zece ori.

Înaintea tuturor meciurilor care se vor juca în această săptămână în Liga Naţională de handbal se va ţine un moment de reculegere în memoria celui care a fost Ioan Palko.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …