Acasă / Sport / Handbal / Handbal feminin: SCM Craiova – CSM Bucureşti, scor 25-30, în Liga Naţională

Handbal feminin: SCM Craiova – CSM Bucureşti, scor 25-30, în Liga Naţională

Campioana CSM București a învins-o pe SCM Craiova, cu scorul de 30-25 (15-12), joi, în Sala Polivalenta din Craiova, în primul meci al etapei a 18-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Carmen Martin Berenguer a marcat cele mai multe goluri pentru CSMB, opt. Celelalte au fost înscrise de: Linnea Torstenson – 6, Majda Mehmedovic – 5, Iulia Curea – 3, Gnosiane Niombla –– 2, Isabele Gullden – 2, Camille Ayglon Saurina – 1, Bianca Bazaliu – 1, Anastasiya Lobach – 1, Simone Bohme – 1.

Cea mai bună marcatoare a întâlnirii a fost Cristina Zamfir, de la SCM Craiova, cu nouă reuşite. Pentru formaţia gazdă au mai înscris: Zeljka Nikolic – 5, Laurisa Landre – 4, Alexandra Andrei – 3, Ana Maria Apipie – 2, Jelena Trifunovic – 1, Andreea Ianaşi – 1.

CSM București conduce detaşat în ierarhia Ligii Naţionale, cu 45 de puncte, cu 14 mai mult decât HC Dunărea Brăila, principala urmăritoare, dar cu două jocuri în plus. Pe treapta a treia a podiumului se află HC Zalău, cu 28 puncte, a patra este SCM Craiova, cu 26 puncte.

În runda următoare, CSM Bucureşti va evolua, pe teren propriu, cu “U” Cluj, luni, de la 17:00, în timp ce SCM Craiova va întâlni, în deplasare, Danubius Galaţi, sâmbătă, 25 februarie.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …