Acasă / Politica / Grindeanu, despre Iordache: Un coleg cât se poate de bun, de care mă leagă o prietenie

Grindeanu, despre Iordache: Un coleg cât se poate de bun, de care mă leagă o prietenie

Premierul Sorin Grindeanu l-a caracterizat, luni, pe fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, ca fiind ”un coleg cât se poate de bun”, de care îl leagă o prietenie, care a încercat să rezolve o problemă, dar care nu a știut să gestioneze comunicarea, care a fost deficitară.

”N-a fost o discuție ieșită din comun. Eu cu Florin Iordache pot să spun că era… cam singurul din Guvernul României pe care îl știam de mulți ani înaintea altor colegi. Și dincolo de partea politică, ne leagă și o prietenie. S-au făcut anumite lucruri legate nu de fond. Eu nu vreau să vorbesc de fondul problemei, ci de ceea ce am spus din prima seară și anume de gestiunea comunicării deficitare”, a declarat Sorin Grindeanu la Antena 3.

Premierul a precizat că nu el i-a cerut demisia fostului ministru al Justiției Florin Iordache.

”Și-a dat demisia domnul Iordache înainte de ședința de Guvern de joia trecută. Îmi pare rău, e un coleg cât se poate de bun, își va face treaba în Parlament, sunt convins, extraordinar de bine. Este un om care a încercat să rezolve o problemă care, trebuie rezolvată și acum și în următoarele săptămâni”, a adăugat Sorin Grindeanu.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Instanța a respins cererea fostului deputat Theodor Niculescu de sesizare a CCR în cazul OUG 14

Curtea de Apel București a respins, marți, cererea fostului deputat Theodor Niculescu de sesizare a …