Acasă / Externe / Donald Trump l-a numit pe Herbert McMaster consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională

Donald Trump l-a numit pe Herbert McMaster consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a numit pe locotenent-generalul Herbert R. McMaster, în vârstă de 54 de ani, în funcţia de consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, relatează ziarele The New York Times şi The Washington Post.

“Generalul H.R. McMaster are un talent uriaş şi o uriaşă experienţă”, a declarat Donald Trump, luni seară, din reşedinţa sa de vacanţă de la Mar-a-Lago (Palm Beach, Florida).

“Este foarte respectat de toată lumea în armată, suntem onoraţi de participarea lui”, a spus Donald Trump despre Herbert McMaster, un strateg militar cu experienţă.

Locotenent-generalul în rezervă Keith Kellogg, care a fost consilier interimar pentru Siguranţă Naţională după demisia lui Michael Flynn pe fondul criticilor privind conversaţii cu oficiali ruşi, va fi şef al cancelariei Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională.

“Cred că această combinaţie este ceva foarte, foarte special. Ce echipă! Este o echipă extraordinară”, a subliniat preşedintele SUA..

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Probleme pentru candidatul de extremă dreapta, Marine le Pen. Sediul central din Paris al formaţiunii populiste Frontul Naţional, percheziţionat de poliţie

Poliția franceză a percheziționat sediul central al Frontului Național, al cărui lider este Marine Le …