Acasă / Sport / Handbal / CSM București – U Cluj, scor 34-22, în Liga Națională de handbal feminin

CSM București – U Cluj, scor 34-22, în Liga Națională de handbal feminin

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a câştigat, luni, meciul de pe teren propriu cu U Cluj, scor 34-22 (18-8), în etapa a 19-a din Liga Naţională.

Anastasia Lobaci şi Gnonsiane Niombla s-au remarcat de la bucureştence, cu câte 4 goluri. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost clujeanca Diana Puiu, cu 5 reuşite.

CSM Bucureşti: Ungureanu, Grubisic (portari); Bohme 3 goluri, Gullden 1, Curea 3, Dache 2, Ayglon Saurina 2, Bazaliu 3, Brădeanu 2, Torstensson 3, Martin Berenguer 3, Manea 2, Niombla 4, Lobaci 4, Mehmedovic 1.

U Cluj: Prodan, Munteanu (portari); Seraficeanu 3 goluri, Vălean, Dindiligan 2, Tamaş, Chintoan 2, Vasiliu 1, Laslo 1, Biriş 2, Tetean 4, Puiu 5, Florean 2, Boian.

CSM Bucureşti are o serie de 14 victorii consecutive şi se află pe primul loc în Liga Naţională, cu 48 de puncte. HC Dunărea Brăila (34 de puncte) şi HC Zalău (29 de puncte) completează podiumul.

Luni, Cristina Neagu a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM Bucureşti. Handbalista în vârstă de 28 de ani este căpitanul echipei naţionale a României şi a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare a lumii.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …