Acasă / Sport / Handbal / CSM Bucureşti – prima prelungire oficială de contract. Niombla, încă doi ani la campioana Europei

CSM Bucureşti – prima prelungire oficială de contract. Niombla, încă doi ani la campioana Europei

 CSM Bucureşti a anunţat în această seară, oficial, prima prelungire oficială de contract cu una dintre jucătoarele actuale. Gnonsiane Niombla a semnat pe încă două sezoane cu campioana Europei, fiind astfel o certitudine şi pentru viitor. Clubul patronat de primăria Capitalei va anunţat zilele următoare şi alte prelungiri de contracte. Alte jucătoare au deja contract şi pentru sezonul următor, cum sunt Paula Ungureanu şi Majda Mehmedovic. Mai jos găsiţi anunţul oficial al CSMB.

”CSM Bucureşti anunţă prelungirea contractului cu jucătoarea franceză Gnonsiane Niombla pentru încă două sezoane. În vârstă de 26 de ani, Niombla s-a alăturat campioanei Europei în vara anului trecut şi a avut evoluţii apreciate în tricoul Tigroaicelor. Ea a marcat 26 de goluri în Liga Campionilor – cele mai multe fiind reuşite în partida cu Gyor, din Ungaria, şapte -, şi 31 în Liga Naţională. Gnonsiane Niombla a venit la CSM Bucureşti pentru postul de inter stânga, însă a dat randament oriunde a fost folosită la linia de 9 metri.

Alin Petrache, director general CSM Bucureşti: ”Suntem conectaţi la prezent, dar construim şi viitorul. Gnonsiane Niombla este o jucătoare care s-a integrat perfect la CSM Bucureşti, iar prelungirea contractului a venit în mod firesc. Vom menţine un standard ridicat de performanţă, iar echipa feminină de handbal va rămâne o emblemă a Bucureştiului în Europa, răsplătind astfel încrederea acordată de Consiliul General şi Primăria Capitalei”.

Gnonsiane Niombla: ”Sunt fericită să joc la CSM Bucureşti, o mare echipă, un mare club, alături de care sper să câştig multe trofee. Clubul a făcut eforturi pentru a clădi o echipă ambiţioasă şi sunt fericită să fiu implicată în acest proiect”.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …