Acasă / Sport / Handbal / Cristina Neagu, aproape de o revenire în România! “Cum să nu-ţi doreşti să-l ai pe Messi în echipă?” CSM Bucureşti, în negocieri avansate cu cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, aproape de o revenire în România! “Cum să nu-ţi doreşti să-l ai pe Messi în echipă?” CSM Bucureşti, în negocieri avansate cu cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în două rânduri, este aproape de o revenire în România. Alin Petrache, preşedintele celor de la CSM Bucureşti, a lăsat să se înţeleagă că poartă negocieri intense cu Neagu şi speră ca în curând să poată anunţa oficial transferul handbalistei în vârstă de 28 de ani.

“În clipa în care Cristina Neagu va dori şi va putea să se întoarcă acasă şi în momentul în care vom parafa o înţelegere cu ea, o vom anunţa. Ce poate fi mai frumos decât să-ţi aduci acasă cea mai bună sportivă? Cea mai bună handbalistă a lumii? Cum să nu-ţi doreşti să-l ai pe Messi la echipă, ca să fac o paralelă cu fotbalul? Nu aş vrea să vorbesc în procente, aş vrea doar să ne bucurăm atunci când vom parafa contractul şi cred că suntem destul de aproape de acest lucru”, a declarat Alin Petrache la ProSport LIVE.

Neagu şi-a început cariera profesionistă la Rulmentul Braşov, în perioada 2009-2013 a jucat pentru Oltchim, iar din 2013 se află la Budućnost. Neagu a câştigat Cupa EHF în 2015 cu Budućnost, a jucat finala EHF în 2008 şi a obţinut medalia de bronz cu naţionala României la Campionatul European (2010) şi Campionatul Mondial (2015).

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …