Acasă / Economie / Antreprenorii cu cifră de afaceri sub 1 mil.lei pot beneficia de finanțări după 3 luni de activitate

Antreprenorii cu cifră de afaceri sub 1 mil.lei pot beneficia de finanțări după 3 luni de activitate

Antreprenorii care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei vor putea beneficia de finanțări după 3 luni de activitate, din partea BT Mic, companie ce face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.

Antreprenorii vor putea solicita finanțări indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare: societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice, precizează un comunicat al Grupului Financiar Banca Transilvania.

Creditele pot avea ca destinație susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor, investiții în puncte de lucru sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini sau utilaje, etc.

Clienții pot benefica de sume de până la 120.000 de lei și de flexibilitate în ceea ce priveşte garanțiile solicitate. Perioada de acordare a creditelor este de până la 7 ani.

BT Mic este coordonat de Cristina Șindile, director general, persoană cu experiență relevantă în microfinanțare, precizează comunicatul.

“BT Mic este o inițiativă a echipei noastre, devenită start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania, prin care ajutăm afacerile mici să crească. BT are acum cel mai mare ecosistem de susținere a IMM-urilor din România”, spune Ömer Tetik, Director General Banca Transilvania.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Un producător de mobilă din Satu Mare, care externalizează majoritatea operaţiunilor de producţie, mizează pe afaceri de 2 milioane de euro

Un om de afaceri din Satu Mare, Egei Attila, a grupat sub umbrela companiei pe …