Acasă / Sport / Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului WTA International de la Budapesta

Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului WTA International de la Budapesta

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 119 în clasamentul mondial) a pierdut, luni, meciul cu sportiva rusă Anna Blinkova (locul 148 WTA), scor 4-6, 3-6, şi a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de la Budapesta, disputat pe suprafaţă rapidă în sală.

Partida a durat o oră şi 20 de minute, Ana Bogdan a reuşit doi aşi şi a comis trei duble greşeli, iar procentajele de reuşită la serviciu au fost 59% cu prima minge şi 33% cu a doua. Românca şi-a pierdut serviciul de cinci ori şi a reuşit două break-uri.

Anna Blinkova, în vârstă de 18 ani, a ajuns în turul al doilea al Openului Australiei în acest an. Până la acest rezultat, rusoaica nu trecuse niciodată de prima rundă a unui turneu din circuitul WTA.

Pentru victoria din primul tur al calificărilor, cu maghiara Panna Udvardy, Ana Bogdan (24 de ani) va primi 12 puncte în clasamentul mondial şi un cec în valoare de 1.020 de euro.

Turneul de categorie WTA International de la Budapesta se dispută în perioada 19-26 februarie şi este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …