Acasă / Sport / Ana Bogdan mai are un pas până pe tabloul principal de la WTA Budapesta. Jucătoarea din Sinaia o întâlneşte pe rusoaica Blinkova în ultimul tur al calificărilor

Ana Bogdan mai are un pas până pe tabloul principal de la WTA Budapesta. Jucătoarea din Sinaia o întâlneşte pe rusoaica Blinkova în ultimul tur al calificărilor

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 119 în clasamentul mondial) a câştigat, duminică, meciul cu sportiva maghiară Panna Udvardy (locul 670 WTA), scor 6-1, 7-5, şi a avansat în ultima runda a calificărilor din cadrul turneului de la Budapesta, disputat pe suprafaţă rapidă în sală.

Partida a durat o oră şi 21 de minute. Ana Bogdan a reuşit patru aşi şi a comis o dublă greşeală, iar procentajele de reuşită la serviciu au fost 59% cu prima minge şi 75% cu a doua. Românca a reuşit şase break-uri şi a cedat serviciul de două ori.

Panna Udvardy, în vârstă de 18 ani, a primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a putea juca la Budapesta.

În ultimul tur al calificărilor, Ana Bogdan (24 de ani) va juca împotriva rusoaicei Anna Blinkova (18 ani, locul 151 WTA). Pentru victoria din primul tur, românca şi-a asigurat 12 puncte în clasamentul mondial şi un cec în valoare de 1.020 de euro.

Turneul de categorie WTA International de la Budapesta se dispută în perioada 19-26 februarie şi este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Leo Grozavu crede că merita mai mult: “Am avut foarte multe ocazii împotriva unei echipe care ne-a fost inferioară”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare …