Acasă / Externe / Accident aviatic: Un avion s-a prăbuşit peste un mall din apropierea aeroportului din Melbourne/ Autorităţile nu au găsit supravieţuitori

Accident aviatic: Un avion s-a prăbuşit peste un mall din apropierea aeroportului din Melbourne/ Autorităţile nu au găsit supravieţuitori

Un avion uşor care avea la bord cinci persoane s-a prăbuşit şi a explodat, marţi dimineaţă, într-o zonă comercială situată lângă aeroportul din oraşul australian Melbourne, relatează site-ul News.com.au.

UPDATE : Autorităţile australiene nu au găsit supravieţuitori în urma accidentului aviatic produs marţi dimineaţă la Melbourne, astfel că bilanţul probabil este de cinci morţi, anunţă surse citate de presa australiană.

În centrul comercial Spotlight DFO, pe care s-a prăbuşit avionul uşor, nu s-au înregistrat victime, au transmis echipele de intervenţie.

Avionul, de tip Beechcraft, a atins o clădire şi s-a prăbuşit marţi, imediat după ora locală 9.00 (0.00, ora României) pe Centrul comercial DFO, situat lângă aeroportul Essendon din Melbourne.

La bordul avionului uşor erau cinci persoane. Martorii au auzit o explozie puternică, după care au observat un nor de fum.

Anterior poliţia australiană a confirmat incidentul aviatic. “În acest moment, nu avem informaţii despre posibile victime. Zona este în curs de evacuare”, a transmis poliţia regiunii australiene Victoria.

“Se pare că este vorba de un avion de tip Beechcraft care zbura de la Essendon spre Insula King. La bord erau cinci persoane”, a declarat ministrul regional de interne, Lisa Neville.

Potrivit presei australiene, nu există supravieţuitori, iar rudele victimelor urmează să fie anunţate.

 

Sursa : Mediafax

ULTIMA ORĂ

Probleme pentru candidatul de extremă dreapta, Marine le Pen. Sediul central din Paris al formaţiunii populiste Frontul Naţional, percheziţionat de poliţie

Poliția franceză a percheziționat sediul central al Frontului Național, al cărui lider este Marine Le …